Først

Der findes ingen opskrift på at skrive en historie eller en bog. Der findes ikke nogen let metode. Der findes kun råd, øvelse og erfaring.

Her på siden kan du finde mine råd, som jeg har skrevet ud fra min egen øvelse og erfaring. Det er råd, jeg gerne vil give videre til dig, og som du kan vælge at lytte til eller lade være. Det vigtigste at huske, når man skriver, er, at ingen andre end dig selv kan bestemme, hvordan du skal gøre det. Jeg kan give dig råd, hjælp og forklaringer – men hvordan du bruger det er helt op til dig selv :)

Jeg har selv brugt mange år på at lære at skrive, og jeg udvikler mig hele tiden – blandt andet ved at lytte til råd fra andre. Det er vigtigt at huske, at lige meget hvor god man er til at skrive, kan man altid blive bedre. Derfor er mine skrivetips også altid under videreudvikling, og der vil komme nye til, som jeg selv bliver klogere og mere erfaren.foerst

Du kan også hjælpe til. Er der noget, du er uenig i? Er der nogle skrivetips, du mangler? Du er altid velkommen til at skrive til mig i nogle af de mange kommentarbokse rundt på siden. Brug også gerne siden kontakt til at kontakte mig. Jeg er altid glad for din mening og altid klar på at gøre det bedre – mit største håb med denne side er nemlig, at den er til gavn for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *