Bag om

Jeg hedder Kirstine, men kendes også under kælenavnet Kiir. Jeg er født den 1. november 1992 og er dermed i dag 27 år gammel.

Min interesse for at skrive og for bøger generelt har jeg haft siden før, jeg kendte bogstaverne. Som lille tegnede jeg kruseduller ned over siderne i mine små kinabøger, mens jeg forestillede mig, at jeg nedskrev de historier, der samtidigt kom til verden i mit hoved. Senere lærte jeg både at læse og skrive, og siden da har jeg benyttet mig flittigt af begge dele. Min store drøm er en dag at kunne finde mine egne bøger på hylderne i boghandleren.

Wacky.dk startede jeg den 13/9 2006 for at have et sted at vise mine tekster frem. Det har siden været min mulighed for at få ris, ros og respons, og samtidig har jeg kunnet dele skriveglæden med andre. Erfaringerne har udformet sig  i en mængde skrivetips, som du kan finde her på siden. Samtidig kan du selvfølgelig finde mange af de historier, jeg har skrevet, både af nyere og ældre dato.

Mine skrivetips er udtryk for mine egne holdninger og skal derfor ikke ses som faktuel viden om, hvordan historier skal skrives. Brug dem gerne til råd og vejledning, hvis du finder dem nyttige, og kom gerne med kommentarer og konstruktiv kritik i kommentarsystemerne under.

Jeg håber, du nyder dit besøg på Wacky.dk, og at du kommer igen en anden gang.

2 kommentarer til “Bag om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *