Det er som om alting falder i hak

ihak

Åha, det er nogle dejlige dage for tiden! Faktisk har maj indtil videre været en super skøn måned. 1. maj startede jeg på mit nye job i Bruuns Galleri, og i går modtog jeg kontrakten på den lejlighed, som jeg kan flytte ind i fra 1. juli. Så er der også bestilt ferie til Rom (se tidligere blogindlæg), og i dag fik jeg også lige søgt studie til efter ferien. Alting falder ligesom bare i hak.

De næste to uger arbejder jeg håårdt med to jobs og næsten ingen dage fri, men det er helt OK, når jeg tænker på, hvor mange penge, jeg dermed tjener. Månedslønnen til 1. juni skulle gerne dække for depositummet til lejligheden – så jeg knokler gerne på. Fra 1/6-5/6 tager jeg til Rom og nyder varmen med min skønne veninde, og når jeg er vel hjemme igen, er der kun omkring 2 uger, til jeg kan flytte ind i mit nye værelse (da tidligere lejer flytter lidt før 1/7). Inden bliver der også lige tid til at se de søde piger, jeg var i Mexico med, og så skal der selvfølgelig være tid til den obligatoriske IKEA-tur, som jeg ser utrolig meget frem til ;) Jeg ved, det er farligt at være alt for glad, men jeg ER altså bare glad for tiden. Og det hjælper helt sikkert også på det, at jeg netop har færdiggjort den første store gennemretning af min bog!

2 kommentarer til “Det er som om alting falder i hak

  1. Jeg er faktisk glad for mit indbygget skab men det er måske fordi jeg har et andet ved siden af også.
    Jeg er glad for at du kan bruge rådene.

    Det bliver da dejligt med den ekstra sum penge du kommer til at tjene selvom det kan blive nogle hårde dage.

  2. Det er ok at arbejde så meget, når man kan se frem til skønne ting for pengene! Det er altså bare en dejlig gulerod at have for enden af stangen. :P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *