Smutter også lige til Rom

colosseum

Hvor bliver man dog bidt af at rejse. Det virker helt umuligt at stoppe igen. Da min veninde forslog en tur til Rom i sommerferien, kunne jeg derfor heller ikke sige nej. Bruger man lidt tid på at researche ordentligt, kan man gøre det billigt, og sådan har vi nu skaffet fly, transport og 4 overnatninger i Rom til under 2000kr.

Jeg glæder mig for vildt til at komme af sted igen og opleve endnu en kultur. Jeg har aldrig været i Italien, så det bliver helt sikkert for vild en oplevelse. Jeg glæder mig især til alle de historiske monumenter (jeg er jo kæmpe historiefan) og så selvfølgelig til MADEN!

Turen er med en af mine bedste veninder, og det kan kun blive godt at bruge nogle dage sammen i sydens sol. Hurra for udbetalte feriepenge, der gør det muligt for mig at komme af sted igen :)

5 kommentarer til “Smutter også lige til Rom

 1. Åh hvor fedt! Du kan godt glæde dig! Jeg har været i rom i juli 2010, og det var fantastisk. Smuk smuk smuk by! Specielt hvis man godt kan lide historie, det kan jeg nemlig også. Men jeg advarer dig, der er helt ekstremt varmt i Rom i sommermånederne. Hvornår skal I af sted?

 2. Jeg krydser fingre for dig hehe, for det var næsten ulideligt, selv dem der boede der kunne ikke holde det ud!
  Jeg kan ikke huske det, det er trods alt 4 år siden, og jeg planlagde intet af det :)

  Hvor skal I? Og hvem flyver i med? Jeg kunne godt selv overveje endnu en tur dertil, men har ikke selv haft planlagt en tur dertil. Da jeg var der, var det min eks’s bror der stod for alt det praktiske

 3. Det er en dejlig by, jeg var der sidste år.

  Nu ved jeg ikke hvor I skal bo men hvis I har mulighed for at køle/fryse vand så I har kold vand til det meste dagen er en god ide. Ellers er der nogle få gadesælgere som sælgere frosen vand hvilket var utroligt dejlig.

 4. Hvordan har du dog klaret fire dage til under 2000 kr? Jeg vil også selv meget gerne til Rom, men jeg synes ikke, jeg kan finde noget, der kommer til at koste under 3000 kr, og det er lige dyrt nok ;)

  • Det er sandsynligvis fordi, du søger på pakkeløsninger :) Hvis man f.eks. går ind på Spies.dk og søger fly+hotel derinde, bliver det skide dyrt. Jeg har fundet fly gennem Ryanair til omkring 1000kr pr mand, og så har jeg booket værelse igennem Wimdu.dk til omkring 900kr pr mand. Hvis man selv sammensætter rejsen, kan det oftest gøres billigere :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *