Sol, skrivning og spisning

havehygge

Eeendelig en fridag efter en hel weekend, hvor jeg har set på det gode vejr fra indersiden af Bauhaus. Vi har haft travlt uden lige, for sommervejr betyder salg af alt til haven, og folk er gået helt amok. Samtlige kasser åbne og stadig kø hele vejen ned gennem butikken, ingen tid til at slappe af og tømme hovedet, konstant nye kunder, der skal betjenes. Og så solskinnet, som jeg ikke har fået lov at se.

Men i dag havde jeg endelig en fridag, og den er så sandelig ikke blevet spildt. Tidligt op og igang med skrivning – kapitel 13 skulle have en total renovering efter en god snak og nogle endnu bedre forslag fra Karin i torsdags. Nu har jeg en langt bedre fornemmelse for, at kapitlet hænger ordentligt sammen, er spændende at læse og samtidig giver de informationer, det skal. Tilfreds forfatter!

stiften

Efter intens skrivning blev der lige tid til 45 minutter i middagssolen, og så var det ellers videre ind til byen for at mødes med mine søde veninder og nyde det fantastiske vejr. En smoothie ved Århus å og en masse tøsesnak efterfulgt at middag på Café Stiften. Det har i den grad været en af de dage, hvor jeg føler, jeg har fået noget ordentligt ud af min fridag. Egentlig skulle jeg også have fri i morgen, men ting kan ændre sig, og min chef havde brug for en ekstra mand på arbejde – så endnu engang må solens betragtes gennem de tonede ruder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *