Det der med at finde sin hverdag

iceland

Det er ikke lyv, når de siger, at man bliver bidt af at rejse. Har man først set en lille del af verden, er man nødt til at se det hele. Jeg kan næsten ikke forstå, at jeg ikke snart skal af sted igen. Penge virker så ligegyldige i den forstand, men det ændrer ikke på, at jeg ikke har dem.

Ligesom rejse skaber abstinenser, gør spontanitet det også. Det var SKØNT at tage beslutningen om at tage til Mexico på få dage og så bare springe ud i det. Det gav en form for selvtillid og tro på mig selv: jeg kan gøre, hvad jeg vil! Ingen andre skal bestemme. Det giver mig lyst til at lukke øjnene og pege tilfældigt på verdenskortet og dernæst pakke min kuffert.

iceland2

Det er svært at komme hjem efter måneders sjov og skulle finde tilbage til den alvorlige hverdag. Nu er der fundet nyt job, og søgningen efter lejlighed er i fuld gang og går godt, men jeg kan ikke finde mig tilpas, selvom jeg holder mig igang. Jeg bliver rastløs af at sidde hjemme, og jeg mangler at opleve noget nyt – turen frem og tilbage til arbejde kender jeg alt for godt. Er der ikke nogen, der har nogle penge i overskud, som jeg må få, så jeg kan komme ud i verden igen? ;)

(Billederne er fra Island)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *