Hjemme fra Island

island

Så kom jeg på den anden side af mine rejser. Efter en måned i Mexico og en uge på Island er det helt rart at være på dansk jord igen. Nu har jeg oplevet to af verdens lande, der står i stor kontrast til hinanden, og det har været helt fantastisk. Islandsturen var sammen med mine forældre, og vi har boet i en lækker lejlighed i Reykjavik og kørt rundt i landet og landskabet i en lejet bil. Jeg vil helt sikkert sige, at jeg var mere nede med klimaet i Mexico, men Islands natur er noget af det smukkeste, jeg nogensinde har oplevet.

island2

Vejret i Island skifter hvert femte minut, og det er ganske enkelt umuligt at planlægge efter. Derfor er man nødt til at pakke til alt slags vejr og håbe på det bedste. Vi havde både sol, regn, blæst og kulde, men var generelt heldige med tørvejr. På billederne ovenfor havde vi næsten en hel time med sol, hvor vi gik rundt i det smukkeste lavelandskab langs en stor flod med små vandfald. Det var den bedste oplevelse på hele turen. Solen gjorde virkelig sit, men landskabet var også ubeskriveligt i sig selv, og jeg så ud over det og tænkte “de kunne have filmet Ringenes Herre her, så smukt er det”. Det er desværre umuligt at gengive på billeder, men måske man kan få en ide.

island3

Nu er jeg så hjemme igen og har desværre ikke flere rejseplaner lige foreløbig. Nu hedder det tilbage til virkeligheden, og indtil videre er det lykkedes mig at skaffe nyt job midt i Århus. Det er en utrolig rar følelse, at tingene også falder i hak herhjemme, så det ikke bliver for hårdt at skulle tilbage til hverdagen. Nu har jeg to jobs, som skal fungere ved siden af hinanden, og så skal der ellers tjenes en masse penge ind, så jeg snart kan finde en lejlighed/værelse i Århus også. Det er dets store projekt det næste stykke tid (sig endelig til, hvis I lige skulle have nogle gode boligkontakter i Århus :P), og jeg glæder mig til det næste store kapitel i mit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *