Hjemme igen fra Mexico

delfinIndrømmet, jeg var ikke god til at få blogget, mens jeg var i Mexico. Tiden var knap, og internetforbindelsen rigtig dårlig, så det blev for stor en opgave. Men nu er jeg hjemme igen, og det har været en helt fantastisk tur. Der kommer lige endnu et blogindlæg med almindelige billeder, fordi der er så meget at vise. Den største oplevelse var at svømme med delfiner. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg var helt lille, så da jeg endelig stod der, var det næsten ikke til at fatte. Vi var derude hele dagen og var med til at passe og pleje delfinerne, ligesom vi lærte, hvordan de bliver passet. Man kan have sin egen mening om dyr i fangeskab, men herude havde delfinerne det virkelig godt og blev behandlet med masser af kærlighed.

mexico1

Mexico er et smukt og fantastisk land. Kulturen er inspirerende, for dernede er stress en dødssynd, og alt man ikke når i dag, kan man altid nå i morgen. Mexicanerne tager sig god tid og er omhyggelige, og det giver en utrolig dejlig atmosfære. Naturen er helt fantastisk smuk, og farverne er overvældende, når man kommer fra det kolde Danmark. Det smukkeste syn var på en tur til noget, der hedder Sian Kaan, hvor vi blandt andet havde denne udsigt ud over havet.

mexico2

Vi boede på et super fint hotel i byen Playa del Carmen. Tre mennesker på et værelse og med dør lige ud til poolen. Stemningen var rigtig god, og jeg har mødt nogle super søde mennesker. Om formiddagen havde vi undervisning i personlig udvikling, og om eftermiddagen og i weekenden havde vi fri til det vi ville. Vi brugte mange timer på stranden og rundt i byens butikker, men vi var også ude og se og opleve en masse ting. Et af de mest fantastiske ture var til Chichen Itza, som er et af verdens syv vidundere. Det er de gamle Mayaruiner, som I ser på billedet til højre,og det var dybt imponerende.

Det har alt i alt været en helt fantastisk tur, og jeg er så glad for, at jeg tog beslutningen og tog af sted. Det har endda ikke været det største slag på min bankkonto, og med løn ventende lige om hjørnet og feriepenge, jeg kan få udbetalt, så ser min økonomi ganske fin ud. Alt er dejligt!

 

2 kommentarer til “Hjemme igen fra Mexico

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *